Veel gestelde vragen

Praktische vragen:

Voor veel mensen is € 55 veel geld.
Cliënten die het kunnen betalen en weten te waarderen, geven vaak fooi 😉

Nee, elk consult wordt alleen beschouwd als experiment en er kunnen daardoor geen garanties gegeven worden over de resultaten.
Iedere cliënt is/ jij bent zelf verantwoordelijk voor de interpretatie van de inhoud van een consult. Acties en keuzes die gemaakt worden naar aanleiding van een consult zijn dus ook geheel de verantwoording van de cliënt/ jou zelf.

Ben je niet tevreden, dien je dit met het mij, medium (Alice) te bespreken.

Ik ben geen arts en zal mij dan ook niet uitlaten over jouw fysieke conditie.
Ik ben geen psycholoog of psychiater en kan je dusdanig geen hulp bieden bij psychologische of psychiatrische condities.
Een consult vervangt de reguliere geneeskunde c.q. hulpverlening niet!

Ik, medium (Alice) wijs iedere vorm van aansprakelijkheid in deze af. Door het aangaan van een
consult verklaar jij je akkoord met de in deze disclaimer opgenomen voorwaarden.

Ja, je kan bij mij pinnen.

Als je het niet erg vindt dat hij/ zij eventueel vertrouwelijke informatie van jou te horen krijgt: Ja hoor dat is geen probleem!

Bij een consult kijk ik waar jij staat in jouw leven op verschillende vlakken, van hieruit gaan we samen een richting op. Zoals: liefde, relatie, werk enz. 
Een contact met overleden dierbaren is ook mogelijk.
Ik streef er naar jou te geven wat je nodig hebt, waar je mee verder kan, dit is echter niet altijd dat wat je graag zou willen horen. 
Probeer zonder verwachtingen en zo open minded mogelijk een consult in te gaan, dit bevordert de stroom aan informatie.
Aan het eind van het consult is er ruimte om vragen te stellen, mochten die nog niet al zijn beantwoord.

Ja, dit kan. Mocht er een andere overledene iets belangrijks te vertellen hebben, laten ze dit ook weten.

Zo vaak je wil. De meeste mensen komen 1x, sommigen 1x per jaar en wanneer iemand het echt nodig heeft een paar keer in kortere tijd. 

Ja, ik raad het je aan het consult op te nemen, zodat je het later in rust nog eens kan beluisteren. 

Je mag het niet openbaar delen.

Nee, ik kan geen toekomst voorspellen, omdat je voor een groot deel je eigen toekomst in de hand hebt. 

Wel kan ik inzichten & handvatten geven over situaties die in de toekomst liggen.

Als je kindje heel rustig is en zichzelf kan vermaken, zou het bij uitzondering kunnen. Een consult is saai voor kinderen en duurt veel te lang.

Annuleren tot 48 uur van tevoren is kosteloos, daarna ben ik helaas genoodzaakt de helft in rekening te brengen.

Inhoudelijke vragen:

Een medium is iemand die in verbinding staat en kan communiceren met (de energie van) overledenen. Van ziel tot ziel. Zoals met elke ‘vreemde’ taal die we willen beheersen is er training nodig. De één heeft net iets meer training nodig om zich goed verstaanbaar te maken, dan iemand met een talenknobbel. 

Alle overleden dierbaren zijn om ons heen.
Al vanaf mijn kindsheid maken de overledenen contact met mij.
Kijk ik voor jou, werkt het voor mij door in gedachten naar jouw overleden dierbaren te gaan.
Het is te vergelijken met een telefoonverbinding. Voor je je telefoon pakt denk je al aan de persoon die je wilt bellen en zodra die persoon opneemt, is de verbinding er. Meestal heb je een goede verbinding, maar soms kan het zijn dat je net buiten bereik bent en er de verbinding een beetje hapert.

Ja, alleen is er wel een klik nodig. Wanneer iemand heel gesloten was en niet veel praatte bij leven, zal dit tijdens een contact ook zo zijn.
Komt er geen contact, ligt het meestal aan het medium. Het medium zal dit ook aangeven. Misschien is het medium niet het juiste medium voor jou. Kijk daarom altijd goed voor je een afspraak maakt, of je zelf een klik voelt met het medium.

Weet: Ongeacht de reden, de overledenen staan altijd open (te trappelen zelfs) voor communicatie!

Door het uitwisselen van energie (in vorm van onze gedachten) zijn wij in staat te voelen wat ze bedoelen, te zien wat ze ons uitbeelden, te horen wat ze ons zeggen, geurtjes te ruiken, smaken te proeven, te weten zonder te weten hoe we het weten, via onze dromen enz.

Alles is energie, levenden zijn energie, overledenen ook. De geestenwereld is een hele levendige/ bruisende wereld en dat kan het soms lastig maken om het verschil te voelen.

Ja, iedereen kan het leren. Iedereen wordt intuïtief geboren. Zoals met elke ‘voor ons nieuwe’ taal die we willen beheersen is er training nodig. De één heeft net iets meer training nodig om zich goed verstaanbaar te maken, dan iemand met een talenknobbel.  

Nee, ze kunnen alleen de informatie doorgeven die ze krijgen via de communicatie met de overledenen.

Nee. Ieder mens/ jouw ziel heeft zijn/ haar geheimen. Alleen wanneer het echt heel belangrijk voor jou is zal het onderwerp naar boven komen. Het is aan jou of je er dan naar wilt kijken of niet.

Een medium oordeelt niet.

Dit hoor ik vaker, maar klopt naar mijn mening niet. Een medium heeft soms al contact nog voor de persoon is overleden, of tijdens het overlijden of slechts enkele minuten erna. In de geestenwereld is geen tijd en ruimte. Wel kan ik het me voorstellen dat degene die een consult wil er zelf nog niet aan toe is door verdriet. Kijk dus voor jezelf of jij er aan toe bent.

Ja, dit gebeurt geregeld. Ze zien dat het in de geestenwereld zo anders is dan dat ze bij leven dachten te weten.

Nee, elk consult is persoonsgericht.

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur me gerust een mailtje mediumalice@gmail.com of appje