Medium Alice

Paragnost uit Enschede

Ik ben Alice Westenberg, geboren te Enschede. Samen met mijn man Arno Westenberg, kleinzoon van de bekende paragnost Frans Kooy, heb ik 2 dochters. Eigenlijk als ik zo terug kijk, zijn er altijd paranormale mensen dicht bij ons geweest. Van Dhr. G. Croiset hebben mijn man en ik heel veel geleerd.

Life is the best course I’ve ever taken!

Als kind zag ik al dingen

Al zolang ik mij kan herinneren krijg ik bezoek van overledenen die ik zie alsof ze nog gewoon levend zijn. Mijn angst voor dat wat ik zag werd zo erg, dat ik op een gegeven moment ben begonnen aan een vechtsport. Op het moment dat ik er naar durfde te kijken werd ik mij er pas bewust van wat ik al die jaren daadwerkelijk zag en zag ik eindelijk hoe mooi en liefdevol het is.

Vanaf 2006 heb ik vele internationale cursussen gevolgd in o.a Nederland, Duitsland, Engeland en Usa én de 3 jarige opleiding mediumschap te Naarden om mezelf te ontwikkelen. Bij bekende en niet bekende mediums. Enkele namen zijn: Mavis Pittilla, José Gosschalk, Paul Jacobs, Scott Milligan, Natalie E Walker, Andy Byng, Tony Stockwell, John Johnson, Brenda Lawrens, Chris Drew, Ivo Laurens Manus, Elisabeth Slomp.

Mijn pad naar het mediumschap

Boek een consult

  Mail naar mediumalice@gmail.com of stuur een bericht via WhatsApp naar +316 505 38 233.

Praktijkdagen

Maandag: Gronau, Duitsland (600 meter over de grens bij Glanerbrug)
Dinsdag, donderdag, vrijdag: Lotte, Duitsland (naast Osnabrück)
Telefonisch consult is mogelijk op maandag t/m vrijdag.